Fakültemizde 2. Tanışma Etkinliği Düzenlendi

•  6 Ekim 2021 Çarşamba

Fakültemiz tarafından üniversitemize yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz etkinliği düzenlendi. Fakültemiz önünde düzenlenen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Eren Yürüdür, akademik personel ve öğrenciler katıldı. Dekanımız yapmış olduğu konuşmada “Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Tokat’a ve Türkiye’nin en güzel üniversitelerinden bir olan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine hoş geldiniz. Burada eğitim gördüğünüz sürece çok güzel anılar biriktirmenizi temenni ederim” dedi. Şenlikte Fakültemiz Müzik Öğretmenliği Bölümü ve Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı.