Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Bir Lisan Bir İnsan Etkinliği Yapıldı

•  28 Ekim 2022 Cuma

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri, Tokat il Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimince yürütülen “Bir Lisan Bir İnsan” projesi Dil Kafe etkinliğinde Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğretim üyelerimiz rehberliğinde etkinliğe katılan öğrencilerimiz, lise dil bölümlerinde eğitim gören öğrencilerle İngilizce konuşma becerilerine yönelik etkinliklere katılım sağladı. Yabancı dil eğitiminin değerli paydaşlarını buluşturan ve bilgi-deneyim paylaşımına imkân tanıyan etkinlikler, eğitim öğretim dönemi süresince devam edecektir.