Fakültemizde ÜNİDOKAP Üst Kurul ve Stratejik Kurul Toplantısı Yapıldı

•  24 Haziran 2019 Pazartesi

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliği (ÜNİDOKAP) 2019 yılı dönem başkanlığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi tarafından yürütülmektedir. Bu kapsamda 2019 yılının ilk ÜNİDOKAP Üst Kurul ve Stratejik Kurul toplantısı Üniversitemiz ev sahipliğinde yapıldı. ÜNİDOKAP birliği içerisinde yer alan üniversitelerin Rektör ve Rektör Yardımcılarının katıldığı Üst Kurul ve Stratejik Kurul toplantısında gündeme ilişkin konular görüşüldü.

Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’in yaptığı toplantıya, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi, Ondokuzmayıs Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon Teknik Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Halil İbrahim Şimşek katıldılar.

Sonrasında toplantıya katılan ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği Rektör ve Rektör Yardımcıları Üniversitemiz Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Seralarında incelemelerde bulunarak bilgiler aldılar.

ÜNİDOKAP Üniversiteler Birliği Rektör ve Rektör Yardımcıları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek Rektörümüze hediye takdim etti.