2022-2023 Bahar Dönemi Masa Tenisi Turnuvası

Etkinlikler

2022-2023 Bahar Dönemi Masa Tenisi Turnuvası

  •  8 Mayıs 2023 Pazartesi
  •  450 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemizde görev yapan akademik ve idari personeli kapsayan masa tenisi turnuvası düzenlenmesi planlanmaktadır. Turnuva 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecektir. Turnuvaya katılmak için 13 Mayıs'a kadar aşağıda belirtilen linkten kayıt yapılması gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar yapılan başvurular dikkate alınarak, rakipler kura ile eşleştirilecek ve turnuva düzenlenecektir. Yeterli sayıya ulaşılması halinde kadın ve erkek olmak üzere iki farklı kategori oluşturulacaktır.
Turnuva son 8'e kadar tekli maçlar şeklinde ilerleyecek, her maç üç setten, setler ise 11 sayıdan oluşacak ve iki set alan bir üst tura geçecektir. Son 8'e kalanlar arasında aynı usulde çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları düzenlenecektir.
Belirlenen gün ve saatte müsabakaya katılmayanlar doğrudan müsabaka dışı sayılacaktır. Başlama saatinden en az 10 dakika önce salonda olunması gerekmektedir.
Etkinlik Yeri: Eğitim Fakültesi Bodrum Katı

Başvuru Link




Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.