“Temiz Kampüs Yaşanabilir Çevre Projesi” Kapsamında Fakültemizde Çevre Temizliği Etkinliği Düzenlendi

•  29 Şubat 2024 Perşembe

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü ile Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörlüğümüz tarafından “Temiz Kampüs Yaşanabilir Çevre Projesi” düzenlendi.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Doç. Dr. Selçuk ARIK ve Dr. Öğretim Üyesi Seher Sultan YEŞİLKAYA öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğrencileri Fakültemiz ve sosyal tesisler binasının ön tarafındaki ormanlık alanda geri dönüşüme uygun bir şekilde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında geri dönüştürülebilir atıklar ve sigara izmaritleri toplandı. Bu etkinlik aracılığıyla öğretmen adaylarının temiz bir çevreye yönelik farkındalıklarının arttırılması sağlandı.

Etkinliğe katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.