Fakültemiz Öğrencileri Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Etkinliğine Katıldılar

•  28 Mart 2024 Perşembe

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Tokat Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes” etkinliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe Tokat Valisi Numan HATİPOĞLU, Tokat Orman İşletme Müdürü Erhan ÇOTUR, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KIR, Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörü Doç. Dr. Selçuk ARIK, Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Sorumlusu Doç. Dr. Seher Sultan YEŞİLKAYA, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz ve Tokat Çocuk Dünyası Uygulama Anaokulu öğrencileri katıldılar. Çevre konusunda farkındalık oluşturmak, doğa ve ağaç sevgisini aşılamak için düzenlenen etkinlikle Bedestenlioğlu Mahallesinde yaklaşık 1000 fidan toprakla buluşturuldu. Etkinliğe katılım sağlayan öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.