Namangan Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsünden Gelen Heyet, Dekanımız Prof. Dr. Erdal Şenocak’ı Makamında Ziyaret Etti.

•  14 Ekim 2024 Pazartesi

Namangan Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsünden gelen heyet, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Erdal Şenocak’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretçiler arasında, Özbekistan Namangan Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Anvar Mahkamov da yer aldı. Ziyaret esnasında, iki kurum arasında olası akademik iş birlikleri ve ortak projeler üzerinde verimli sohbetler gerçekleştirildi. Özellikle öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, teknoloji transferi ve ortak araştırma projeleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı. Görüşme, iki üniversitenin akademik bağlarını güçlendirmeye yönelik olumlu adımlar atılmasıyla sona erdi. Samimi bir atmosferde geçen bu ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve iş birliği temennileriyle son buldu.