Fakültemizde Öğrencilerle Tanışma Etkinliği Yapıldı

Fakültemizde Öğrencilerle Tanışma Etkinliği Yapıldı

  •  10 Ekim 2023 Salı
  •  686 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemiz tarafından öğrencilerimize tanışma etkinliği düzenlendi. Yeni gelen öğrencilerimiz, mevcut öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizin bir araya geldiği etkinlikle öğrencilerimizin kendi aralarında ve çalışanlarımızla bir araya gelerek sosyalleşmesi amaçlandı. Fakülte bahçesinde düzenlenen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK yapmış olduğu konuşmada müstakbel öğretmenlere seslenerek “Eğitim fakültesi ailesinin yeni üyeleri, okulumuza hoş geldiniz, hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından birindesiniz. Fakültemizde ömür boyu sürecek arkadaşlıklar kuracaksınız, yeni ilgi alanları keşfedeceksiniz ve geleceğinizi şekillendirecek değerli bilgi ve beceriler kazanacaksınız. Kendilerini mesleklerine adamış öğretim üyelerimiz ve personelimiz, hem sınıf içinde hem de sınıf dışında size zengin bir öğrenme deneyimi yaşatacaklar.” dedi.

Şenlikte Fakültemiz Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Grup Absorbe tarafından konser verildi. Arkadaşları ve hocalarıyla birlikte keyifli zaman geçiren öğrenciler, yeni bir başlangıcın heyecanını birbirleriyle paylaştılar.




Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.