2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

  •  31 Mayıs 2024 Cuma
  •  458 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemiz 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, dekan yardımcılarımız, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve velileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu konuşmada Üniversitemiz mezuniyet törenlerini gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Akademisyenlere seslenen Rektörümüz, akademisyenlerin, Üniversitemizin bilimsel gelişiminde ve eğitim öğretim faaliyetlerinde önemi yadsınamaz bir rol oynadığını belirterek kendilerine teşekkürlerini iletti. Ailelere seslenen Rektörümüz, “Nice emekler verip, vatana ve millete hayırlı, milli ve manevi değerlerle donanmış evlatlar yetiştirmek için çaba sarf ettiniz. Nihayetinde bugünleri gördünüz. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, böylesi evlatlar yetiştirdiğiniz için tebriklerimi sunuyorum.” dedi. Rektörümüz mezunlarımıza hitaben, “Bu son, sizin için yeni bir başlangıç. Sizler yurdumuzun çeşitli bölgelerinde görev yapacaksınız. Sizden beklentimiz gittiğiniz her yerde işinizi en iyi şekilde yapmanızdır. Yapmış olduğunuz her hizmetle bizleri gururlandıracağınızdan ise şüphemiz yok” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, konuşmasını mezun öğrencilerimize başarı dileklerini ileterek sonlandırdı.

Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, Fakültemizin 25’inci yılını kutlamakta olduğumuzu ifade ederek sözlerine başladı. ŞENOCAK, ailelere, evlatlarını bugünlere getirdikleri için akademisyenlere ise eğitim-öğretim faaliyetlerindeki katılarından dolayı teşekkür etti. Öğrencilere seslenen Dekanımız, öğrencilerin yeni bir kariyerin başlangıcında olduklarını ifade ederek aldıkları sorumluluklarla geleceği mezun öğrencilerimizin şekillendireceğini söyledi.

Fakültemiz birincisi Müzik Öğretmenliği bölümünden Mustafa Gökhan BEKEN, edinmiş olduğu bilgi ve birikimi pekiştirerek sorumluluklarının bilincinde bir birey olarak topluma katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti. Akademisyenlere, arkadaşlarına ve ailesine teşekkürlerini iletti.

20 yıl önce Fakültemizden mezun olan öğrencimizin konuşması ve eski mezunlarımız ile yeni mezunlarımızın oluşturduğu koro tarafından gerçekleştirilen konserinin ardından Fakültemiz bölümlerinin mezuniyet törenleri iki ayrı salonda gün boyunca gerçekleştirildi.




Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.