2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Yandal Başvuruları

•  3 Haziran 2024 Pazartesi

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi için Tıklayınız.

Açıklamalar:

1. Çift anadal programına başvuru ve kabul koşullarını sağlayan öğrenciler sadece bir çift anadal programına müracaat yapabilir. Müracaatların şahsen yapılması gerekmektedir.

2. Yönetmelik gereği kontenjan sınırı bulunmasından dolayı, aynı program ve dönem öğrencisi olup, aynı çift anadal programına başvuran adaylardan sadece en yüksek başarı sıralamasına sahip olan öğrenci çift anadal programına kabul edilir. İlan edilen kontenjanlar bu nedenle dolmaz ise başvuru yapan adaylardan başarı sıralamasına göre kontenjan dahilinde öğrenci kabul edilmek suretiyle kontenjan tamamlanır.

3. Güzel Sanatlar Bölümüne bağlı müzik ve resim-iş öğretmenlik programlarında öğrencilere/adaylara yönergede istenen başarı şartlarının yanında özel yetenek mülakatı yapılır.