Zile Fen Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Zile Fen Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

•  7 Haziran 2024 Cuma

Zile Fen Lisesi Müdürü Mustafa DEMİRTAŞ, Müdür Başyardımcısı Ali Rıza YAVRUTÜRK ve İngilizce Öğretmeni Ünsal SAPER Fakültemizi ziyaret etti. Dekanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarete Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, dekan yardımcımız Prof. Dr. Uğur AKIN ve akademisyenlerimiz katıldı. Toplantıda Zile Fen Lisesinde yer alan Future Classroom Lab’ın (Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı) Fakültemiz öğretmenlik programları tarafından nasıl kullanılabileceği ve olası diğer iş birliklerinin neler olabileceği değerlendirildi. Dekanımız, bu ziyaretin oldukça yararlı olduğunu belirterek kurulacak iş birliklerinin her iki kurum için de önemli çıktılarının olabileceğini dile getirdi.