Program Geliştirme Çalıştayı Düzenlendi

•  20 Eylül 2024 Cuma

Fakültemiz tarafından “Program Geliştirme Çalıştayı” düzenlendi. Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonunda gerçekleşen çalıştaya Dekanımız Prof. Dr. Erdal Şenocak, Dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Adem Şahin ve Prof. Dr. Uğur Akın, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hayrettin Tekin, akademik personelimiz ve öğretmenler katıldı.

Fakültemiz lisans program içeriklerinin paydaşlar eşliğinde analiz edilmesi, eksiklerin tespit edilmesi ve yeniden düzenlenmesi amacıyla düzenlenen çalıştayda öğretim elemanlarımız ile 11 farklı branştan 77 öğretmen yer aldı. Çalıştayda lisans programlarımız ile ilgili bilgi ve fikir alışverişi yapılarak raporlar hazırlandı.