2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Uyum Haftası Etkinlikleri Tamamlandı

•  27 Eylül 2024 Cuma

2024-2025 eğitim-öğretim yılı güz döneminin ilk haftası, Eğitim Fakültesinde Uyum Etkinlikleri ile tamamlandı!

Eğitim-öğretim yılının ilk günlerinde, öğrencilerimize yardımcı olmak için fakülte girişinde akademik personelimiz tarafından yönlendirmeler yapıldı.

Etkinlikler kapsamında her anabilim dalı, kendi hazırladıkları programlar çerçevesinde; tanışma, bölüm ve fakülte tanıtımı, öğrenci değişim programları (Erasmus ve Farabi), öğrenci kulüpleri ve toplulukları, üniversite tanıtımı (yemekhane, kütüphane, KARMER, PDRMER, TOGÜSEM, TOGÜ Aile Sağlığı Merkezi, havuz ve spor alanları) hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Bunlara ek olarak, anabilim dalları özelinde “Tokat’ın Tanıtımı, Üst Sınıflarla Söyleşi, Bağımlılıkla Mücadele, Öğretim Elemanları ile Film İzleme” gibi faaliyetler de Uyum Haftası Etkinlikleri arasında yer aldı.