Psikolojik Danışmanlık Alanında Teori ve Pratiğin Buluşması Çalıştayı Gerçekleştirildi

Psikolojik Danışmanlık Alanında Teori ve Pratiğin Buluşması Çalıştayı Gerçekleştirildi

  •  30 Eylül 2024 Pazartesi
  •  117 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı tarafından 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Gününe Özel “Psikolojik Danışmanlık Alanında Teori ve Pratiğin Buluşması Çalıştayı” gerçekleştirildi. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen çalıştaya Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Uğur AKIN, Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KIR, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Doç. Dr. Özkan ÇIKRIKÇI yaptığı konuşmada, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar gününü kutladı. Öğrencileri nitelikli bir şekilde yetiştirmeye gayret ettiklerini ifade eden Çıkrıkçı, katılımcılara teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin KIR yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinden ve kendi meslek hayatından bahsetti. PDR’nin önemine vurgu yapan KIR, katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK yaptığı konuşmada, 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar gününü kutladı. Eğitim Fakültemiz hakkında bilgiler aktaran Şenocak yapılan projelere değindi. Çalıştaya katkı sunanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmalardan sonra Üniversitemiz PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin İLHAN “Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Alanının Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Akabinde çalıştay oturumları ile programa devam edildi.




Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.