2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

  •  3 Ekim 2024 Perşembe
  •  150 Görüntüleme
  •  Yazdır

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul toplantısı yapıldı. Fakültemiz Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonunda yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Rasim KOÇYİĞİT, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Uğur AKIN, Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, dekan yardımcılarımız ve akademisyenlerimiz katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, fakültemiz hakkında tanıtıcı bilgiler aktararak fakülte tarafından yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında açıklayıcı bilgilere yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu konuşmada Üniversitemizin son dönem yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Eğitim Fakültemizin, eğitim öğretim anlamında oldukça önemli bir fakülte olduğunu belirten Rektörümüz bilimsel faaliyetler, eğitim ve sosyal faaliyetlerle ilgili önerilerini açıkladı. Üniversitemizin uluslararası başarı ivmesinin daha da yükseleceğini kaydeden Rektörümüz bu kapsamda yapılan ve yapılması gerekenlere dikkat çekti.

Fakültemiz Akademik Genel Kurulu soru cevap sonrası son buldu.




Taşlıçiftlik Yerleşkesi 60150 Tokat/TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.