Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

•  16 Ekim 2024 Çarşamba

Üniversitemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) tarafından düzenlenen atölye çalışması ve PDRMER tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Fakültemiz Şehit Hüseyin Kısa Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimiz katıldı. Etkinlikte öncelikle Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SARIKAYA tarafından öğrencilerimize PDRMER faaliyetleri, hizmet alanları ve başvuru şekilleri hakkında bilgiler aktarıldı. Sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Neslihan ÇIKRIKÇI tarafından yürütülen “İnsanın ‘SORU’ ile mücadelesi-Sorun, Sorunsuzluk ve Sorumluluk” adlı atölye çalışması gerçekleştirildi. Öğrencilerin ihtiyaç duyduklarında psikolojik desteğe ulaşmalarını kolaylaştırmak ve kişisel gelişimlerini desteklemek üzere gerçekleştirilen etkinlik başarıyla tamamlanmıştır.